Close sidebar
Close sidebar

A murit antrenorul Aurelian Segarceanu! Tenisul romanesc e mai sarac de astazi! Avea 84 de ani!

Doliu urias astazi in lumea tenisului romanesc dupa ce Aurelian Segarceanu, antrenor emerit de tenis, a incetat din viata la varsta de 84 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Profesor Doctor Aurelian Segarceanu este tatal fostului jucator Florin Segarceanu, actualul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei.

Anuntul mortii lui Aurelian Segarceanu a fost facut de catre reprezentantii Federatiei Romane de Tenis.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nascut la 16 ianuarie 1934, Aurelian Segarceanu a fost unul dintre cei mai mari antrenori din istoria tenisului romanesc, el contribuind, de-a lungul timpului, la formarea unor nume importante pentru tenisul din Romania, de la Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Mariana Simionescu, Sever Dron sau Florin Segarceanu si pana la Irina Spirlea, Catalina Cristea sau Razvan Sabau.

In 2013, la "Gala Asilor Tenislui Romanesc", el a primit, din partea Federatiei Romane de Tenis, Diploma de Excelenta, "ca recunoastere a intregii activitati sportive".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI