Close sidebar
Close sidebar

A murit bebelușul din Sebeș care s-a născut cu o malformație gravă

Clipe pline de durere pentru o familie din Sebeș. Băiețelul care suferea de o malformație gravă s-a stins din viață.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

David Andrei, băiețelul de șapte săptămâni care s-a născut cu o malformație gravă, s-a stins din viață. Micuțul a fost diagnosticat cu o malformație gravă la inimă, mai exact vetricul stâng cu dublă cale de intrare DILV cu vase mari transpuse.

Citeste si: Doliu în politică. A murit Nick Teodoreanu

Miercuri dimineață, micuțul plecase spre Germania pentru tratament, cu o ambulanță de echipaj medical al Secției ATI a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, conform sebesinfo.ro.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

După un drum de 1600 de kilometri,  David Andrei a murit.

Citeste si: Kamara, anunț important despre Leon! În sfârșit, s-a întâmplat: "Mulțumim tuturor celor care..."

"Malformația cardiacă de care suferea s-a dovedit a fi incompatibilă cu viața, chiar dacă echipa de medici și condițiile de la clinica din Bad Oyenhausen sunt cele mai bune din Europa. Am discutat personal la Ambasada României din Berlin și la Consulatul României din Bonn și s-au primit toate informațiile pentru procedurile de repatriere.

Acestea pot fi făcute de îndată. Dumnezeu să dea alinare celor doi părinți”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociației Părinți Salvatori.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI