"Încă un pas pentru Leon

Leon a facut ieri, primul transfer de celule Stem. 
Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. 
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon.

Vă dorim tot ce e mai bun❤", a anunțat Kamara, pe pagina sa de Facebook.

Leon, victima unei grave erori medicale?!

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei, s-a născut prematur. Artistul acuza grave erori medicale în cazul fiului său.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții.

Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare”, declara Kamara.

Cântărețul a susținut că Oana nu ar fi avut dreptul să nască natural și că nu a fost singura decizie greșită pe care medicii au luat-o în cazul lui Leon.

”Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru. Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați”, mai declara Kamara. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si