Liviu Chiorpec a făcut senzație la TV cu fiecare apariție pe care a avut-o. Bucătarul a pierit în urmă cu doar câteva ore.  Vestea tristă i-a necăjit pe mulți bucătari din țară.

Citeste si: Doliu în trupa de majorete Dracula's Girls. Tânăra Deniz a fost răpusă de COVID-19 la doar 26 de ani

Simpaticul chef care a fost concurent și ulterior jurat în cadrul unei emisiuni TV s-a stins din viață în ziua de 4 noiembrie 2021.

Vestea că Liviu Chiorpec a murit a stârnit imediat numeroase reacții în mediul online.

A murit Liviu Chiorpec

Celebrul chef a decedat de dimineață. Anunțul a fost făcut de către amicii și apropiații celui care a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari români.

Citeste si: Fostul selecționer Cornel Drăguşin a încetat din viaţă

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă luptă cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcându- ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări și cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții.

Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de sus, să bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Omul de afaceri Gelu Tofan, supranumit "regele anvelopelor", a murit la vârsta de 61 de ani

Liviu Chiorpec a fost diagnosticat cu cancer. Vestea i-a întristat pe mulți și reacțiile și mesajele nu au întârziat să apară. Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu acesta, a fost printre primii care au postat pe Instagram despre această pierdere.

a murit bucătarul liviu chiorpec

Liviu Chiorpec a murit.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă... Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, spunea Liviu despre el.

Liviu Chiorpec a murit și vestea a produs un val puternic de tristețe atât printre apropiați, cât și printre bucătarii care l-au cunoscut și au lucrat cu el.

În ultimele luni, Liviu Chiorpec nu a mai fost atât de activ pe rețelele sociale. Ultima fotografie cu el a fost publicată pe Facebook în luna august. În imagine, acesta apare jucându-se cu un câine, zâmbitor și relaxat, așa cum ne-a obișnuit.

Citeste si: De ce boală suferă faimosul rapper și jurat Cheloo


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si