Tragedia s-a petrecut în la o fabrică de articole din plastic aflată în orașul Vadodara din statul Indian Uttar Pradesh, unde lucra victima, o femeie în vârstă de 48 de ani, Sushila Vishwakarma.

Citeste si: Prinsă în ipostaze fierbinți. Și-a mințit soțul că merge să-și ia copilul de la școală, dar a ajuns într-o cameră de hotel.

Potrivit polițiștilor, capul femeii a fost găsit la parterul clădirii, iar restul corpului ei a fost dus de lift la etajul al treilea.

Polițiștii cred că femeia a murit decapitată în lift după ce cablul de la căștile pe care le purta s-a prins și s-a blocat în grilajul rabatabil al liftului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Ponta: „Mulți pesediști mi-au cerut să mă întorc”. Ce a decis fostul presedinte PSD

Citeste si: Racheta "Soiuz" a fost lovită de fulger chiar în momentul lansării

„Acest lift, ce nu este acoperiș, este folosit pentru a căra bunuri de la un etaj la altul. Credem că atunci când s-a petrecut accidentul femeia își folosea căștile și, fără să se gândească, a încercat să își scoată capul în afara liftului ce a început să urce.

Așa că trupul ei a fost dus până la etajul al treilea, la care voia ea să ajungă, dar fără cap”, a spus un polițist pentru Indian Express.

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea, prima noapte la Rahova! A refuzat cina și s-a uitat la TV

În urma incidentului, s-a deschis o anchetă pentru a afla dacă exista vreo defecțiune la liftul în care s-a petrecut tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si