Close sidebar
Close sidebar

A murit fostul arbitru divizionar ploieștean Ilie Coț. S-a stins la vârsta de 71 de ani în Spania

Fostul arbitru divizionar Ioan Danciu a anunțat în acestă dimineață că s-a stins din viață Ilie Coț, fost cavaler al fluierului din Prahova. Ilie Coț a decedat la ora 7.30 (ora României) în localitatea Torre Blanca, lângă Valencia.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„VESTE TRISTA PT MINE,FOSTI ARBITRII ,SI TOTI CARE L-AU CUNOSCUT PE COȚ ILIE! In aceasta dimineata a incetat din viata in SPANIA unde era stabilit de cativa ani buni, ILIE COT din PLOIESTI in urma unei boli necruțătoare.

Citeste si: Artistul emerit Ștefan Petrache a murit. Este doliu în lumea muzicală de peste Prut

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Avea 71 de ani,si era ardelean nascut în jud Satu-Mare, dar mare parte din viata a trait la PLOIESTI CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE,SI BUNUL DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE!”, a scris Ioan Danciu pe contul său de socializare.

Citeste si: Doliu la Hollywood. Marele actor din ”Nemuritorul” a murit. S-a sinucis

A făcut brigadă în anii 80 cu Ion Crăciunescu și Nicolae Grigorescu. A ratat finala Ligii Campionilor din 1995 din cauza vârstei, în locul său, în brigada lui Ion Crăciunescu, fiind luat Ion Constantinescu, pe lângă Nicolae Grigorescu. A fost arbitru divizionar între 1982 și 1994. Ca fotbalist a fost portar la Carpați Brașov.

Într-o anumită perioadă a fost și antrenor al naționalei de fotbal a jucătorilor surdo-muți a României, scrie prosport.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI