Noreean si Ger sunt doi soti greu incercati de viata. Cei soi si-au dorit mereu o familie numeroase, cu multi copii care se le umple casa. Dar, aceasta dorinta s-a transformat intr-un adevarat calvar pentru ei.

Citeste si: A pierdut 17 sarcini, a fost diagnosticata cu cancer si a crezut ca nu va naste niciodata un copil. Povestea unei mame care in 9 luni a facut patru copii

Cand au aflat ca Noreean a ramas pentru prima data insarcinata, sotii Thomposn nu isi mai incapeau in piele de fericire, asteptand cu nerabdare sa isi stranga in brate copilasul. Dar bucuria s-a transformat bruc intr-o durere de nedescris in momentul in care femeia a pierdut sarcina. La fel s-a intamplat si cu urmatoarele sase sarcini.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cand Noreen a ramas insarcinata pentru a opta oara, ea si sotul ei nu au avut curaj  sa se bucure.

Sarcina a decurs bine si pentru prima data cei doi au reusit sa isi stranga in brate copilasul mult dorit. Bucuria nu a tinut mult pentru ca fetita nascuta a murit la scurt timp dupa ce a venit pe lume, lucru care i-a devastat pe sotii Thompson.

Dupa noua ani de cosmar, 7 sarcini pierdute si o fetita ingropata, Noreen a adus-o pe lume pe Elliana, o fetita superba care a implinit recent 5 ani si care va incepe in curand scoala, scrie Mirror.  

Foto: Press 22


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si