O mama din Africa de Sud a ajuns la inchisoare pentru ca a indraznit sa infrunte 3 bestii care ii violau fiica. Femeia de 56 de ani a fost informata ca fiica ei a fost rapita de 3 barbati si dusa la casa unuia dintre ei si a sunat de urgenta la politie.

Citeste si: Un cuplu homosexual a adoptat o fetita, iar ce a urmat apoi este cutremurator. "E Satana, ascuns intr-un trup de copil!"

Din pacate, nimeni nu a raspuns apelurilor disperate ale femeii, care a alergat mai bine de 3 kilometri pentru a ajunge la proprietatea la care fusese dusa fiica ei. Inarmata cu un cutit de bucatarie, femeia a ajuns intr-un suflet la fiica ei. Ea a intrat in casa, unde i-a gasit pe cei trei barbati care ii abuzau sexual fiica. Aceasta era dezbracata si plangea in hohote. Disperata, femeia de 56 de ani a inceput sa ii atace cu cutitul pe cei 3 violatori. Unul dintre ei a murit imefiat dupa ce a fost injunghiat, iar ceilalti doi au suferit rani grave si au fost dusi la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din pacate, mama curajoasa a fost arestata. Ea este acuzata acum de crima si risca sa stea ani grei in spatele gratiilor.

Cazul a starnit un val de revolta la nivel national, iar oamenii blameaza autoritatile care au inchis-o pe mama eroina. Mai multi avocati s-au oferit benevol sa o apere pe femeie si sa incerce sa ii dovedeasca nevinovatia, scrie Daily Mail. 

Foto: goaprism.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si