Chrissy Corbitt este o americanca din statul Florida cu o experienta de viata mai putin obisnuita: a ramas insarcinata pentru a patra oara, dupa ce a adus pe lume trei bebelusi care cantareau, fiecare, 4-4,5 kg.
 
La cea mai recenta sarcina, Chrissy a simtit ca ceva nu e ca de obicei. A luat si mai mult in greutate ca de obicei si nu stia daca asta se datoreaza greutatii proprii sau a bebelusului.

Doctorii au luat decizia sa aduca pe lume fetita, botezata Carleigh, cu o saptamana mai devreme decat data estimata pentru nastere, din cauza dimensiunilor uriase ale femeii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Spre surprinderea medicilor, Carleigh a venit pe lume cantarind peste 6 kilograme, adica greutatea pe care trebuia sa o aiba la 3 luni! A fost un record absolut al carierei medicului care a operat-o si toata echipa medicala se temea ca vor exista complicatii in cauza dimensiunilor  bebelusului, asa ca, atunci cand au vazut ca totul a decurs bine si bebelusul e sanatos, medicii si asistentele au inceput sa se felicite si sa se imbratiseze in sala de operatie.

Sursa stire: Kanald.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si