„Am realizat ca ne sinucidem”, a declarat Jill pentru The Sun.

S-a inscris intr-un program de sprijini pentru obezi, cu ajutorul caruia a a slabit mai mult decat se astepta. Acum cantareste aproximativ 60 de kilograme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Vorbind despre transformarea ei spectaculoasa, Jill spune: „Mi-am petrecut o buna parte din viata fiind supraponderala, insa am renuntat la speranta de a slabi atunci cand am fost diagnosticata cu hipotirodism, mai ales dupa ce un nutritionist mi-a spus ca nu voi putea cantari mai putin de 88 de kilograme. Insa traisc, fiind dovada vie ca totul se poate schimba”.

Jill si-a schimbat complet alimentatia. Mananca mai mult legume si face sport. Ba chiar, isi doreste sa participe la un maraton. Si sotul ei, Jack, a slabit aproape 30 de kilograme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si