Soția șoferului care a fost acuzat de viol și a comis un accident mortal în județul Prahova, a făcut declarații incredibile. Ea susține că fetița, care avea numai 11 ani la data comiterii faptelor deosebit de grave, ar fi fost de acord să întrețină relații intime cu soțul ei.

„A fost din greșeală, dom'le, n-ar fi făcut niciodată treaba asta. A fost alergat de poliție și a pierdut controlul mașinii",

susține soția acuzatului de viol, potrivit antena3.ro

Soția bărbatului acuzat de viol, declarații șocante

În accidentul mortal a murit și bărbatul acuzat de viol. 

Citește și: Un jandarm din Capitală și-a abuzat sexual fiica vitregă timp de doi ani. Mama copilei ar fi știut totul

Soția șoferului acuzat de viol face declarații șocante. Întrebată de nepoata soțului său, după ce mama fetei a depus plângere la procuratură, pentru viol, femeia a avut un răspuns uimitor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Da, n-are nimic, o doare fix în pix.

Ea o să-și refacă viața o să crească şi e treaba ei. Eu am rămas amărâtă, cu doi copii. A fost cu acordul ei, ceea ce a și recunoscut ulterior, la procuratură(...)

Vii și îl cataloghezi pe toate bustierele (burtierele, n.r.) televiziunilor violator (pe soțul acuzat, n.r.)... Pai de ce, că a stat de bună voie. Păi dacă era violată, nu mai venea, nene, în casa mea.

Păi, ea îşi făcea ghiozdanul şi era la ușă înainte ca cineva să-i zică să vină", a mai spus femeia, potrivit sursei citate.

Bărbatul cercetat pentru viola ar fi vrut să se sinucidă

Soția bărbatului cercetat pentru viol neagă ipoteza cum că bărbatul său ar fi provocat intenționat accidentul. Însă, sursa citată menționează că procurorii dețin informații că cel acuzat le-a spus rudelor că se va sinucide, chiar înainte de impactul mortal.

În goana lui de a scăpat de Poliție, bărbatul acuzat l-a ucis pe Mihai Bercare, un tânăr de doar 23 de ani. El visa la o carieră politică și obținuse un stagiu de practică la Camera Deputaților.

Citește și: VIDEO- Tragedie pe o șosea din Prahova: O presupusă crimă și sinucidere șochează comunitatea, implicând un membru al Forței Dreptei

Prietenul tânărului mort este singurul care a supraviețuit impactului. El se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si