Close sidebar
Close sidebar

Accesorii pentru barbati. Care sunt cele mai vandute

Credeati ca doar femeile sunt preocupate de imaginea lor?! Poate va mirati, dar barbatii sunt tot mai atenti nu doar la hainele pe care le imbraca, ci si la accesoriile care le completeaza tinutele.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accesoriile fac intotdeauna diferenta! O stiu nu doar femeile, ci si…domnii.  Tocmai de aceea, barbatii apeleaza tot mai mult la astfel de mici detalii care le aduc un plus de  eleganta.

Si, cum cererea este din ce in ce mai mare, in magazine au aparut tot felul  de podoabe dedicate  barbatilor.

Alex, ANGAJAT MAGAZIN: "Barbatii prefera bratarile din piele pentru ca le pot accesoriza cu un ceas, de exemplu.  Daca cumperi o bratara neagra si ai un ceas negru vine mult mai bine la costum. Un lantisor, daca e din piele, vine foarte bine cu bratara si cu ceasul".

"Cand ma duc la un eveniment, o petrecere, imi pun ceasul, pun o bratara sau 2, am bratari mai subtiri, ca nu vrea sa fie iesita din comun si am un lant cu o cruciulita, ceva finut asa."


 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mihaela, angajata magazin: "Vindem bratari foarte mult, la fel si butoni. Bratarile preferate sunt de regula in combinatie aur cu silicon, vin foarte bine si cu ceramica. Sunt diferite branduri care ofera aceste posibilitati."

Acum totul depinde de  gustul fiecarui barbat dar si de cat isi poate permite sa cheltuiasca pentru aceste accesorii.

"Cele mai vandute sunt ceasurile. Ceasul ramane bijuteria preferata a barbatului. se cumpara cel mai des".

Sa aiba  oare legatura  cu dorinta barbatilor de a fi punctuali la intalniri? Raspunsul il stiu doar ei!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI