Accidentul s-a produs an conditiile in care soferul unui autoturism a intrat in depasirea unei coloane de masini in curba si a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, accidentul s-a produs la kilometrul 227 al DN 7, in comuna Caineni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Primele date de la fata locului arata ca opt persoane au fost ranite si vor fi duse la spital dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

Accidentul a avut loc in conditiile in care un sofer a incercat sa depaseasca o coloana de masini intr-o curba fara vizibilitate si incalcand marcajul continuu. Din sens opus venea un alt autoturism care circula regulamentar si cu care masina aflata in depasire s-a ciocnit. Dupa impact, vehiculul care vircula regulamentar a fost proiectat in balustrada de pe marginea drumului si apoi in afara soselei.

Primele informatii de la locul acidentului arata ca cinci dintre raniti sunt din autoturismul care a intrat in depasirea neregulamentara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si