Close sidebar
Close sidebar

Accident extrem de grav în Câmpulung Moldovenesc! Doi tineri au murit, iar un copil a fost rănit

Două autoturisme s-au ciocnit violent la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava. În urma impactului doi tineri, de 18 și 25 de ani, au murit pe loc, iar alte persoane au fost rănite.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia a avut lov miercuri noapte la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava. ISU Suceava a declarat că ar fi vorba de un accident cu cinci victime. Șoferul care a provocat accidentul nu a fost găsit la fața locului.

Citeste si: Fosta noră a Vioricăi Dăncilă o duce greu de când s-a despărţit de fiul acesteia! Elena face naveta de la Videle şi şi-a scos la închiriat garsoniera din Bucureşti!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Fake news PSD cu presupusa cască din urechea lui Iohannis. Iată dovada că a fost o știre falsă!

Citeste si: VIDEO| Alertă de difterie, o boală contagioasă severă care netratată poate duce la moarte

Momentan nu se cunosc exact circumstanțele în care s-a produs accidentul. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI