Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. 

Din imagini reiese că autoturismul oficial a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind pe contrasens sute de metri, iar unii șoferi au fost nevoiți să tragă pe dreapta, pentru a evita o ciocnire. 

Citeste si: Tineri găsiți morți într-un Logan răsturnat pe câmp

"E posibil ca mașina ministrului să fi gonit ca să ajungă mașina de poliție"

Un fost șef al Poliției rutiere a declarat la Digi 24 că o astfel de mașină nu poate să aibă dispozitive luminoase sau acustice.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Însoțirea miniștrilor se face la cerere. O mașină de poliție trebuie să fie în față, iar mașina însoțită stă în spate. Nu am date, dar e posibil ca mașina ministrului să fi gonit ca să ajungă mașina de poliție. În mod cert însă, o astfel de mașină nu poate să aibă dispozitive luminoase sau acustice. Astfel de depășiri cum vedem în imagini pot fi făcute doar dacă mașina de poliție era în față", a declarat Lucian Diniță, fost șef al Poliției rutiere. 

Citeste si: Patron mort într-un accident cu bicicleta. Era unul dintre cei mai bogați oameni din județul Suceava

Un motociclist a filmat mașina ministrului Transporturilor înainte ca aceasta să provoace accidentul. În filmare se vede cum mașina gonește și depășește coloana de mașini încălcând linia continuă, cu vizibilitate extrem de limitată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si