Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr s-a răsturnat cu maşina după ce a intrat în fostul post de poliţie de la Bănești, Prahova. Accident mortal pe DN1

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1. Un tânăr șofer a murit după ce a intrat în fostul post de poliţie din Bănești, Prahova.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul mortal s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 04.30, pe DN1, pe raza localității Bănești.

Citește și: Focuri de armă într-un autobuz din Capitală. Au intervenit trupele antitero

Potrivit primelor informații, conducător auto a pierdut controlul volanului,a  intrat în fostul post de poliție, aflat pe mijlocul drumului și apoi s-a răsturnat cu mașina.

Impactul a fost major, iar bărbatul, din nefericire, nu a supraviețuit, informează Observatorul PH.

Accident mortal la fostul "borcan" al Poliției Rutiere

Tânărul de 38 de ani a murit pe loc, noaptea trecută, într-un cumplit accident, după ce a intrat cu maşina în fostul post de Poliţie din Băneşti, în Prahova.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, în comuna Bănești, s-a produs un accident rutier, pe sensul de deplasare Ploiești către Brașov.

Citește și: VIDEO| Accident cumplit în Sibiu. Cel puțin trei oameni au murit. Un tânăr de 15 ani, în stare gravă

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, din verificări, au stabilit faptul că în accident a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.  În urma accidentului, bărbatul a fost declarat decedat”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Citește și: Un copil de 12 ani, inconștient în urma unui accident cu 3 mașini în Prahova. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

În cauză, potrivit IPJ Prahova, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI