Close sidebar
Close sidebar

Accident provocat în Suceava de un șofer care avea o alcoolemie de 3 la mie. Bărbatul, dus direct în arest

Un bărbat din Suceava a provocat un accident în Vadu Moldovei. Șoferul a ajuns la spital, apoi direct la seția de poliție, după ce etilotestul a arătat o valoare de aproape 3 la mie.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul de 51 de ani din comuna Vadu Moldovei, județul Suceava, s-a urcat la volanul mașinii deși era aproape în comă alcoolică.

În momentul în care acesta a ajuns la sital pentru a-fi fi recoltate probe de sânge, medicii s-au îngrozit când au văzut ce arăta buletinul de analiză toxicologică: șoferul avea o alcoolemie de 2,71g/l alcool pur în sânge, respectiv 2,46 g/l alcool pur în sânge.

Astfel, de la spital bărbatul a ajuns direct în arestul poliției. A fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: ANAF a vândut mașina lui Nicolae Ceaușescu. Celebrul ARO a fost dat la licitație

Citeste si: Moartea neașteptată a unui tată: A fost înțepat de albine la înmormântarea fiului său

Citeste si: Clipe grele pentru fetița de 5 ani a pădurarului ucis în Maramureș de hoții de lemne: „Plânge întruna. Recent i-au apărut fire cărunte“

Bărbatul va ajunge apoi în fața magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni care vor stabili ce măsuri vor impune asupra șoferului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI