„Plânge întruna. Recent i-au apărut fire cărunte“

Colegii de grădiniță au fost cei de la care copila a aflat teribila veste. Mama fetiței spune că micuța evită să mai vorbească despre tatăl ei și se exteriorizează plângând multe ore încontinuu: „A fost un şoc pentru ea. A fost groaznic să îi spun. De atunci este un alt om. Este mult mai maturizată, recent i-au apărut fire cărunte.

E groaznic”, a spus Anamaria Pop, mama copilei, pentru un post de televiziune.

Trei minore au rămas fără tată

Anamaria a mai spus că celelalte două fetițe încă nu cunosc adevărul despre cele întâmplate. „Cele mici, gemenele, nu ştiu, iar cea mare este foarte afectată. Face consiliere psihologică. Iniţial, eu nu i-am spus decât că a fost un accident în care tati şi-a pierdut viaţa şi mai multe detalii nu. Am protejat-o ca să nu prindă ură pe oameni. Mi-am dorit să o protejez ca să fie cu sufletul împăcat. Dar după prima zi de grădiniţă, două săptămâni a stat acasă, mi-a reproşat că tati a fost împuşcat şi eu nu i-am zis. Deci copiii din grupă ştiau tot. E îngrozitor”, a completat mama fetițelor.

Pe data de 16 octombrie 2019, pădurarul Liviu Pop era la muncă și fusese anunțat că hoții de lemne se află în perimetrul pe care acesta îl păzea.

Deznodământul a fost crunt pentru el: a fost ucis cu sălbăticie. Ancheta a fost mutată la București în urma unei solicitări venite din partea procurorilor de la Maramureș. Nevasta pădurarului spune că nu a mai auzit nicio veste din partea anchetatorilor.

„Ne este teamă că nimeni nu va fi pedepsit. Dar avem încredere în Dumnezeu, pe El nu îl poate mitui nimeni. La mine nu a venit nimeni.

Cât timp a fost dosarul la Baia Mare am discutat o dată, de două ori cu procurorul, dar de când a fost preluat de Bucureşti nu mai ştim nimic. Absolut nimic”, a spus Anamaria Pop.   

Citeste si: Specialiștii Serviciului de Probațiune au emis raportul în cazul președintelui T.A.T.A, acuzat că și-a abuzat sexual fiica vitregă: „Inculpatul are probleme serioase! Reabilitarea lui va fi greu de realizat”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Tradiții și obiceiuri la tăierea porcului. Vezi ce se face de Ignat

Citeste si: Mikel Arteta, noul antrenor al echipei Arsenal Londra

Familia Pop locuia într-o casă care era în construcție. În urma tragediei, mama și cele trei fetițe s-au mutat la casa părintească a femeii, în zona oraşului Sighetu Marmaţiei.

 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si