Format la academia Barcelonei, Arteta a fost fotbalist la Arsenal între 2011 şi 2016. El a mai jucat la PSG, Real Sociedad, Glasgow Rangers şi Everton.

Din 2016, el a devenit secundul lui Pep Guardiola la Manchester City.

Arteta îl înlocuieşte pe banca "tunarilor" pe compatriotul său Unai Emery, demis din cauza rezultatelor slabe. Freddie Ljungberg a fost interimar, după plecarea lui Emery, la 29 noiembrie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Declarația sfâșietoare a unei fetițe de la orfelinat: „E multă lume pe la noi în decembrie. Dar în ianuarie e gol"

Citeste si: Lacrimi de durere pentru Alexandru Arșinel, la doi ani de la moartea Stelei Popescu: „Nu îmi e ușor...câteodată mi se face frică fără ea!”

Citeste si: Decizie pentru fiul lui Gheorghe Dincă. Daniel Dincă, pus sub control judiciar după ce a bătut doi jurnaliști

Arsenal ocupă locul 10 în Premier League, cu 22 de puncte, după 17 etape, la şapte puncte de Chelsea, de pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Campionilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si