Scene șocante au avut loc seara trecută în Maramureș. Un șofer s-a izbit frontal de un microbuz plin cu pasageri, iar impactul a fost unul fatal pentru el. Tragedia a avut loc în urmă cu doar câteva ore.

Citeste si: Accident rutier grav pe autostrada A2 București-Constanța, în zona localității Fetești

Evenimentul rutier, soldat cu o victimă, a avut loc în localitatea Șomcuta Mare, din judeţul Maramureş.

Din primele informații de la oamenii legii șoferul de 35 de ani al maşinii s-a izbit violent de un microbuz care merge în fața sa.

Accident rutier grav

Șoferii angrenați în trafic au observat cum șoferul de 35 de ani conducea destul de haotic și cu vitează execsiv de mare, ca la un moment să piardă controlul volanului definitiv. Într-o fracțiune de secundă, mașina pe care o conducea s-a făcut praf, în timp ce a izbit violent microbuzul din fața lui.

Citeste si: Un şofer a vrut să fugă de poliţie, dar a rămas suspendat cu maşina pe un pod din Maramureş

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Oamenii au sunat imediat la 112. Șoferul a rămas încarcerat în mașină, iar medicii nu au putut să-i salveze viața. Șoferul microbuzului și pasagerii acestuia nu au pățit nimic. Singura victimă care a murit este șoferul de 35 de ani.

„Am venit de la Șomcuta, am redus să intru în Finteușu Mare după călători şi m-a lovit în spate. Am avut călători în maşina de la Somcuta.

S-au speriat de la lovitura puternică. N-a fost nimeni rănit, s-au speriat atâta tot”, a povestit șoferul microbuzului.

Citeste si: Cei doi fraţi căzuţi în apa râului Bistriţa, după ce s-a rupt gheaţa, au murit

Autoritățile au intervenit de urgență, însă a fost prea târziu pentru bărbat. Cadrele medicale au constatat decesul pe loc. Polițiștii au luat declarații martorilor, au deschis un dosar penal și totodată o anchetă.

Din primele cercetări, oamenii legii au descoperit că bărbatul de 35 de ani avea permisul de conducere suspendat de o perioadă destul de bună de timp. Ba mai mult decât atât, avea doi copii acasă, care în aceste momente au rămas orfani de tată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si