Un accident rutier a avut loc pe Drumul Județean 208P, în localitatea Dragomirești. Un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un cap de pod, apoi într-un copac. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unei femei de 38 de ani, pasager în același autoturism.

Citește și: Accident cu șase mașini pe autostrada A1

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- Viteza a ucis două persoană, după ce un șofer începător a provocat un tragic accident rutier

Viteza a ucis două persoană, după ce un șofer începător a provocat un tragic accident rutier

Tragedie pe străzile din Timișoara. Doi tineri și-au pierdut viața, noaptea trecută, mașina fiind condusă de un tânăr de 19 ani care își luase permisul cu două luni în urmă.

Citește și: El este Dănuț, tânărul mort în accidentul din Timișoara. Acesta era geniu în robotică

Un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care luase permisul în urmă cu două luni, a ajuns pe contrasens sub un camion, într-un pasaj subteran.

Pasagerii aflați pe bancheta din spate au murit pe loc. Șoferul și cel care stătea în dreapta au fost soși de echipele de descarcerare. Accidentul a avut loc în pasajul  Michelangelo din Timișoara. Camionul venit din sens opus nu a mai putut să evite impactul.

Citește și:  Accident rutier grav în București. Un minor, de șapte ani, a ajuns de urgență la spital  

El este Dănuț, tânărul mort în accidentul din Timișoara. Acesta era geniu în robotică

Dănuț este tânărul de 20 de ani care a murit, noaptea trecută, în tragicul accident din Timișoara, unde o mașină era condusă de un tânăr de 20 de ani. Tânărul mort noaptea trecută în tragicul accident făcea parte din echipa de robotică Delta Force și a câștigat campionatul mondial din Statele Unite. La Campionatul Mondial de Robotică au participat  160 de echipe  din toate colțurile lumii. 

Citește și: O femeie din Caraș-Severin a fost înșelată prin metoda „comandatul de navă”

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Nu te voi uita niciodată, dragul meu frate! Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!”, a scris Sorina, sora lui Dănuț, pe o rețea socială. Și mama lui Dănuț a postat un mesaj cu scurtă vreme în urmă:

”Drum lin spre cer, îngerașul nostru!”, a scris femeia pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si