Un accident rutier grav a avut loc, marți seară, în localitatea Călimănești din județul Vâlcea, unde șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat într-un gard. În urma impactului, pasagerul, care este starețul Mănăstirii Stănişoara, a fost aruncat din mașină, fiind grav rănit. Şoferul, care este şi el călugăr, a suferit leziuni.

Ce au transmis autoritățile

Accidentul s-a produs pe un drum forestier din zona oraşului Călimăneşti, care duce către mănăstirea Stănişoara.

Primele date arată că la volanul maşinii se afla un călugăr, iar pe scaunul pasagerului se afla starețul mănăstirii, în vârstă de 64 de ani.

accident

Accident grav, în urmă cu puțin timp.

[Sursa foto: ISU Vâlcea]

Citește si: Un polițist a fost spulberat de o mașină în timp ce verifica actele altui autoturism

În urma impactului, pasagerul a fost aruncat din mașină într-o râpă, fiind grav rănit. Echipajele medicale care l-au găsit inconștient l-au stabilizat la faţa locului, fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește si: Momente de panică în Focșani. Un bărbat înarmat cu un satâr amenință trecătorii din centrul orașului

Şoferul, în vârstă de 57 de ani, acuza cu dureri în zona stângă a toracelui şi a suferit un traumatism la coloană. El a fost preluat de către echipajul SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Râmnicu Vâlcea.

Citește si: Accident între un autotren şi o mașină pe DN 21 Slobozia-Drajna. S-au înregistrat două victime

În acest caz se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește si: Din pacient, un tânăr s-a transformat în ucenicul medicului care i-a schimbat viața: „Îmi doresc să ajung chirurg plastician și să pot să ajut. E un sentiment aparte să poți să dăruiești la rândul tău”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si