Un accident de mașină s-a soldat cu moartea unei tinere însărcinate în 20 de săptămâni, iar alte persoane au ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut la Bistrița-Năsăud. Paramedicii au resuscitat-o timp de 50 de minute, însă femeia nu a supraviețuit.

O femeie, în vârstă de 32 de ani, a murit într-un tragic accident. Ea era însărcinată în 20 de săptămâni și este victima coliziunii. Alte trei persoane au ajuns de urgență la spital, printre care și un minor de doi ani.

Tragedia a avut loc pe raza comunei Şieu-Măgheruş, din județul Bistrița-Năsăud. O mașină condusă de un bărbat de 34 de ani s-a ciocnit cu mașina femeii gravide.

Citeste si: VIDEO| Explozie urmată de incendiu, la Rafinăria Petromidia din Năvodari! O persoană a MURIT

Accident cumplit în Bistrița-Năsăud

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului. „Astăzi, pe Drumul Național 17, în localitatea Șieu-Măgheruș a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 3. Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Rusu de Jos, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia-Mare. În urma impactului a rezultat decesul șoferiței, rănirea a doi pasageri din același autoturism cât și rănirea șoferului de 34 de ani. Șoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc nefericitul evenimentul”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud, conform Observator.

Citeste si: VIDEO| Ferrari făcut praf în urma unui accident! Cine se numără printre victime

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La locul accidentului au ajuns două echipaje de prim ajutor SMURD. Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița – Năsăud s-a ocupat de transportarea minorului de doi ani și a celor doi bărbați. Cele trei victime nu prezintă răni grave care să le pună viața în pericol.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol”, a mai adăugat IPJ Bistrița-Năsăud.

Citeste si: VIDEO| Patru tineri spulberați la o cursă ilegală de mașini

accident tragic bistrița năsăud
Accident de mașină.[Sursa foto: PixaBay]

Echipajele de urgență care s-au deplasat la locul accidentului au transmis că femeia în vârstă de 32 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator. Deși salvatorii i-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de 50 de minute, aceasta nu a răspuns încercările medicilor de o a salva.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului”, au declarat echipajele de urgență sosite la fața locului, conform Observator.

Citeste si: Accident aviatic tragic în Filipine! Bilanțul sumbru anunțat de autorități


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si