Close sidebar
Close sidebar

Aceasta adolescenta de 16 ani ascunde un mare secret. La 10 ani, viata i s-a schimbat complet

Un adolescent de 16 de ani si-a dat seama ca vrea sa devina femeie la varsta de 10 ani, dupa ce a urmarit un documentar la TV despre acest subiect.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Danielle Loyd, nascuta Laine Gratton, si-a dat seama ca este fata in scoala primara. Abia cand a implinit 13 ani a avut curaj sa ii spuna mamei ei ce isi doreste. Spre surprinderea ei, mama si-a dat seama de acest lucru, insa voia ca ea sa isi descopere singura identitatea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Am fost surprinsa de sustinerea parintilor mei. Imi era teama sa le spun, insa stiind ca imi sunt aproape, aceasta trazitie a fost mai usoara”, a declarat aceasta, potrivit Daily Mail.

Acum, ajunsa la 16 ani, Danielle este de nerecunoscut. A lasat trecutul in spate si e fericita cu ce e acum. Adolescenta abia aşteaptă să devină majoră pentru a încheia transformarea cu o operaţie de schimbare de sex.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI