Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Această femeie a revoluționat lumea pijamalelor! Cum poți să transformi o pereche comodă de pijamale într-o ținută de seară?

Mulți dintre oameni ar purta pijamalele doar acasă, doar că această femeie a revoluționat lumea acestor articole vestimentare comode. Uite cum să modelezi o ținută elegantă, de seară, cu doar o pereche de pijamale!

Alexandra Costea,

Această femeie a revoluționat lumea pijamalelor! Cum poți să transformi o pereche comodă de pijamale într-o ținută de seară?

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jherminee, o utilizatoare de pe TikTok, cunoscută sub numele de @its_me_jherminee, care a abordat pe rețelele de socializare cea mai recentă descoperire de modă, care îi place la nebunie. Tânăra a povestit că după ce a văzut o pereche de pijamale galbene cu imprimeu, știa că le va purta și în afara casei.

Citește și: Evadarea secolului. Un bărbat a fugit de autorități traversând marea pe un ski-jet. A parcurs 400 de kilometri având la el doar un binoclu și o busolă

Așa a ajuns Jherminee să posteze un videoclip pe TikTok unde a explicat cum alții pot să-i calce pe urme și să aibă un stil aparte, dar și confort.

„Cum să-ți porți pijamalele mândră chiar și pe stradă”, a

spus tânăra.

Ulterior, aceasta și-a asortat un tricou casual cu o cămașă galben strălucitor și o pereche pantaloni, ambele cu un imprimeu mare de zebră.

A creat o ținută de seară cu o pereche de pijamale

Americanca s-a adresat celor peste 2000 de urmăritori ai ei: „Hei, fată, vei purta pijamalele afară și vei scăpa? Ei bine, iată cum să porți pijamale afară.”

Tânăra a pornit de la modul în care este imperativ să găsești un stil „drăguț”, fie în mediul online, fie în magazinele fizice.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

[Sursa foto: TikTok]

„Atunci pune-le înăuntru pentru a-ți da o formă corpului tău”, a continuat aceasta, în timp ce arăta cum a îmbrăcat cămașa și a pus-o în pantaloni pentru a-și scoate în evidență talia.

Citește și: Dulce răzbunare. Un mire și-a expus logodnica infidelă în fața a 150 de invitați. Bărbatul a venit cu dovezi foto pentru a arata cine este de fapt mireasa

Apoi a dus look-ul și mai departe, folosind alte accesorii pe care le avea în garderobă.  „Dacă nu este suficientă formă, atunci ia-ți o centură”, a spus tânăra pe rețelele de socializare.

Jherminee și-a înfășurat o centură mare neagră cu o cataramă dublă aurie în jurul taliei, separând cele două piese și „accentuând-o”.

Internauții au adorat look-ul final

Terminând întreaga ținută, Jherminee a adăugat un plus ținutei cu un trenci lung. „Numărul trei – ia-ți un palton sau trenci cu adevărat drăguț”, a spus tânăra.

Mai mult, americanca a asortat perechea de pijamale cu imprimeu de zebră cu o pereche de pantofi cu imprimeu de leopard.  „Asigură-te că asortezi niște pantofi cu toc cu pijamalele și promit că nu mă vei urî pentru asta”, a fost sfatul tinerei.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Cum a murit cu zile mama însărcinată de 25 de ani din Botoșani? Alexandra a trecut prin chinuri groznice mai bine de 8 ore pe patul de spital

„Asigură-te că îți iei încrederea, deoarece aceasta este o privire îndrăzneață și s-ar putea să ai niște hateri”, a fost ultimul sfat dat de americancă.

Cu toate acestea, Jherminee nu a primit decât complimente după ce a postat videoclipul în care își crea ținuta de noapte.

Postarea a strâns multe aprecieri și comentarii, mulți susținând că au „adorat” look-ul final.

@its_me_jherminee How to wear your pjs proud baby!!!! @asos #howtofashionable #fashionhowtos ♬ mellow bounce- seazin & Slip.stream
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI