Close sidebar
Close sidebar

Acesta este motivul pentru care Nicoleta Botan a fost ucisa in fata gradinitei din zona Iancului. Sotul sau a marturisit tot. Nu suporta sa stie ca …

Nicoleta Botan, in varsta de 38 de ani, a fost ucisa, vinery, in fata gradinitei pe care o conducea. Criminalul cu sange rece a fost chiar sotul sau.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul le-a marturisit politistilor ca era extreme de gelos si nu a acceptat ideea ca Nicoleta sa-l paraseasca. A vorbit de mai multe ori cu ei, incercand sa o convinga sa se impace, insa femeie nu a vrut, iar acest fapt l-a scos din minti pe criminal.

Atacatorul a fost retinut, vineri seara, pentru 24 ore si va fi dus sambata in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Nicoleta avea 38 de ani, iar in urma cu doi ani si-a vazut un mare vis realizat: a reusit sa-si edschisa o afacere, o gradinita private in sectorul 2 al Capitalei. Nicoleta era mama a doi copii.

”Am auzit nenumarate scandaluri la ei, ca si cand s-ar fi mutat mobila si tipete de copii. Copiii plangeau des, mai ales in toamna aceasta s-a intamplat foarte des.

Si o data sotul i-a spart piramida nazala, a venit politia”, a declarat Rodica Obarsanu, vecina din bloc.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un alt episod violent a avut loc in fata gradinitei, in noiembrie anul trecut. Atunci a fost si momentul in care Nicloeta a reusit sa obtina un ordin de restrictie.

Nicoleta obtinuse si un ordin de restrictie impotriva agresorului, dupa o bataie cumplita. Acesta nu avea voie sa se apropie de ea la mai putin de 200 de metri.

Cu toate acestea, mergea des acasa spunand ca vrea sa-si vada copiii. Nicoleta a acceptat situatia.

“In aceasta dimineata i-am vazut pe amandoi cu copiii. Unul a luat-o intr-o parte cu un copil, celalalt in alta parte cu celalalt copil. Preau foarte ciudati, se uitau unul la altul straniu”, declarat si Geani Oprea, ingrijitor al blocului unde locuia victima.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI