Berbec

Femeia Berbec este foarte invidioasa pe cei din jur. Ea isi doreste mereu sa aiba mai mult si nu ii place sa existe termen de comparatie intrea ea si alte persoane, mai ales daca le considera inferioare. Totusi, nu ii place sa barfeasca fara rost si nu vrea sa arate ca ar fi invidioasa, pentru ca si-ar pata imaginea in societate.

Gemeni

Femeia nascuta in aceasta zodie este de o parsivitate iesita din comun. Nu ii place sa vada ca altcineva o duce mai bine decat ea si intotdeauna isi va urmari interesele. Stie sa obtina ce isi doreste si este o adevarata vrajitoare a cuvintelor. Devine foarte repede invidioasa, iar barfa ii ocupa cea mai mare parte din timp.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Balanta

Femeia nascuta in zodia Balanta se poarta foarte frumos cu tine doar atat timp cat are impresia ca iti este superioara. Este foarte invidioasa in momentul in care vede ca persoanele din jur o duc mai bine.

Nu barfeste, dar asta fiind doar o masura de precautie, pentru ca stie ca planurile cele mai bune sunt cele despre care nu se vorbeste.

Citeste mai multe pe ele.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si