Close sidebar
Close sidebar

Achizitiile extravagante facute de managerul Spitalului Malaxa din banii institutiei: Bijuterii, limuzina si inelul lui "Suleyman Magnificul"

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti, Florin-Adrian Secureanu, a cheltuiti banii unitatii medicale pe numeroase achizitii extravagante, printre care bijuterii, cadouri sau chiar o limuzina. Potrivit procurorilor DNA, afaceristii care achitau cadourile primeau banii inapoi prin contracte fictive cu spitalul.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre cele mai interesante achizitii facute de Adrian Secureanu se numara butoni, bratari, inele de dama si barbatesti, printre care si replica dupa o bijuterie purtata de unul dintre personajele serialului „Suleyman Magnificul”.

In 2010, Secureanu si-a cumparat si o limuzina pe care a platit 50.000 de lei din banii spitalului. Firma cu care a cumparat masina la solicitarea directorului spitalului platea taxele si impozitele aferente, si chiar si amenzile de circulatie, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

In acest dosar au mai fost trimisi mai multi angajati si directori ai Spitalului Malaxa, dar si afaceristi acuzati de complicitate la delapidare.

Citit mai mult AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI