Close sidebar
Close sidebar

Actorul Cuba Gooding Jr, inculpat pentru agresiune sexuală

Actorul american Cuba Gooding Jr. a fost inculpat joi, la New York, de agresiune sexuală, în legătură cu un incident care ar fi avut loc weekendul trecut şi pe care vedeta îl respinge categoric, potrivit AFP.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a confirmat că actorul, care a primit Oscar pentru cel mai bun rol secundar în 1997, s-a predat autorităţilor şi a fost inculpat de "atingeri nesolicitate". 

Avocatul lui Cuba Gooding Jr., Mark Heller, a indicat, joi, la ieşirea dintr-un comisariat din New York, unde s-a prezentat actorul, că acesta va pleda nevinovat. Potrivit mai multor publicaţii americane, reclamanta reproşează vedetei că i-ar fi atins pieptul într-un bar din manhattan duminică seară. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Întrebat marţi, la aeroportul din Los Angeles, de jurnaliştii de la TMZ, Cuba Gooding Jr. a respins orice gest deplasat. 
   
"Am încredere în sistem", a declarat el. "Există o înregistrare care arată ceea ce s-a întâmplat cu adevărat". 

Delictul de atingeri nesolicitate este pedepsit cu un an de închisoare, potrivit legii Statului New York. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI