Close sidebar
Close sidebar

Actorul Dan Puric s-a pensionat anticipat de la Teatrul Național ”Eu în teatrul ăsta nu mă mai regăsesc”

Actorul Dan Puric în vârstă de 60 de ani a mărturisit că a hotărât să se retragă de pe scenă și s-a pensionat anticipat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

„Eu în teatrul de azi nu mă mai regăsesc, pentru că și teatrul trebuia năruit, nu numai România”, este concluzia tristă la care a ajuns Dan Puric. Atorul a anunțat, recent, într-un interviu la Antena 3 că și-a depus actele pentru pensionare anticipate, după ce anul acesta a împlinit 60 de ani.

”Mi-am băgat actele de pensionare anticipată la Teatrul Național. Igienic! Am simțit că trebuie să apăr teatrul. Și îl apăr retrăgându-mă. În sufletul meu este o zbatere, o durere. Voi mai fi la Teatrul Național până pe 1 decembrie. Voi încerca să merg mai departe cu  ”Acești români fantastici”, a mai spus Dan Puric.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Este vorba despre spectacolul scris, regizat de el și în care are rol principal, alături de încă trei colegi.

Citeste si: Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol cu Dan Puric, pe al carui afis se afla fotografia tatalui sau: “Susaneaua ilegala si imorala, facuta pe spinarea Tatii, nu mai are loc!”

Citeste si: Astea sunt dramele care l-au macinat pe Dan Puric si care l-au apropiat de Dumnezeu- Ce spune maestrul despre omul Dan Puric, dar si ce crede despre Romania actuala. Cuvintele lui sunt pline de intelepciune

Citeste si: Un mare actor roman si-a scos casa la inchiriat! Partenera de viata a lui Dan Puric cere 300 de euro pe luna

Actorul Dan Puric s-a pensionat anticipat! A fost desemnat cetățean de onoare al orașului Buzău

Pe de altă parte, actorul Dan Puric a fost desemnat luni, cetățean de onoare al orașului Buzău. Dan Puric s-a născut la Nehoiu, o localitate din Buzău, acolo unde părinții lui erau medici.

”Acest pământ mi-a făcut onoarea să mă nasc pe el, aici. E o mare onoare să te naști pe acest pământ sfânt al Buzăului.

Cel mai important moment în viața unui om e când se întoarce la rădăcini, restul e aventură sau rătăcire. Ți se schimbă pulsul când te întorci spre casă. Are ceva pământul acesta”, a mărturisit Dan Puric.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI