Close sidebar
Close sidebar

Actorul de comedie Jerry Lewis a murit la 91 de ani

Cunoscutul comediant Jerry Lewis, pe numele real Joseph Levitch, a murit la varsta de 91 de ani in locuinta sa din Las Vegas.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Comic celebru al anilor '50-'60, el era un bine-cunoscut actor evreu-american de film si televiziune, precum si regizor, scenarist, cantaret si producator.

Jerry Lewis, si-a inceput cariera la varsta de 15 ani. Cunoscut mai ales pentru duetul lui cu Dean Martin, din 1959, intitulat "My Friend Irma", el a jucat ulterior in filmele "Celebru si bogat" (1960), "Profesorul trasnit" (1963), "The Disorderly Orderly" (1964), sau in filmul lui Martin Scorsese, "Regele Comediei" (1983), potrivit Mediafax.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Actorul a murit la locuinta lui din Las Vegas, conform Las Vegas Review-Journal.

"Jerry este un actor de legenda, care nu numai ca a facut sa rada milioane de persoane din lumea intreaga, dar a si ajutat mii de alte persoane, facand cunoscuta aceasta maladie si strangand fonduri in beneficiul celor care sufera de distrofie musculara", a declarat Sid Ganis, presedintele Academiei americane de arta si stiinte cinematografice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI