Close sidebar
Close sidebar

Actorul de la Hollywood, de nerecunoscut pe stradă! Imaginile care i-au șocat pe fani

Actorul Jonah Hill părea un om schimbat când a fost văzut făcând o plimbare sâmbătă în Malibu.

Stefania Pavel,

Actorul Jonah Hill părea un om schimbat când a fost văzut făcând o plimbare sâmbătă în Malibu.

[Sursa foto: New York Post]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Starul din "Superbad", în vârstă de 39 de ani, a fost de nerecunoscut în timpul plimbării sale, arătând o siluetă mai zveltă în timp ce se afla în oraș în weekend, informează New Yorok Post.

Jonah Hill în centrul unor acuzații șocante

Tatuajele comediantului au ieșit în evidență dintr-un tricou, iar părul creț caracteristic lui era tuns scurt. De asemenea, el a îmbrăcat pantaloni maro ciocolatiu și adidași albi pentru ieșirea sa.

Citește și: Ksenia Șoigu, fiica ministrului rus al Apărării, în mijlocul unei "telenovele" regizate de Putin. Divorțul anului în Rusia

Jonah Hill- actor

[Sursa foto: New York Post]

Hill a afișat un zâmbet strălucitor pentru fotografi în timp ce ținea un dosar negru și s-a urcat în vehiculul său. Apariția dezinvoltă în aer liber a actorului din "Moneyball" vine pe fondul acuzațiilor de abuz emoțional depuse de fosta sa iubită Sarah Brady. 

Surferul profesionist a susținut luna trecută, într-o serie de relatări explozive de pe Instagram, că Hill ar fi "gazat-o" și "manipulat-o" pentru a îndepărta fotografiile în care apărea în costum de baie de pe conturile sale de socializare.

Alexa Nikolas l-a acuzat pe Hill de agresiune sexuală

Ea a împărtășit o multitudine de mesaje între ea și comediant, în care acesta ar fi folosit "limbajul terapiei"- o expresie alimentată de TikTok folosită pentru a descrie arma manipulării mai degrabă decât o expresie a vulnerabilității- pentru a o "controla" și a conversa cu ea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: A murit un actor din Breaking Bad. Mark Margolis s-a stins din viață la 83 de ani

Jonah Hill- actor

[Sursa foto: New York Post]

De asemenea, Brady a postat o înregistrare pe un ecran a unui mesaj pe care Hill i l-ar fi trimis, în care spunea că unele dintre fotografiile ei sunt nepotrivite și că vrea să creeze "limite" în relația lor. Într-o altă postare a presupuselor mesaje, Brady a spus că "faptul că [Hill] se autointitulează feminist acum este de râs". 

Sportiva a lăsat și o fotografie în care a purtat un top alb cu spatele gol și pantaloni scurți asortați la momentul respectiv, cu o legendă: "Readuc la viață o poză pe care am șters-o la cererea unui misogin narcisist". Hill a mai fost acuzată de starul din "Zoey 101", Alexa Nikolas, pe 8 iulie, de agresiune sexuală, la scurt timp după ce Brady și-a lansat propriile acuzații împotriva lui Hill. 

Jonah Hill- actor

[Sursa foto: New York Post]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nikolas, în vârstă de 31 de ani, a susținut că actorul din "You People" a sărutat-o fără consimțământul ei când avea 16 ani și i-a oferit o țigară în timp ce se afla la o petrecere organizată de actorul Justin Long. Hill a negat acuzațiile, iar avocații săi au declarat pentru Page Six că povestea lui Nikolas este "o invenție completă". "Din păcate, aceasta nu a fost prima dată când am fost agresată sau manipulată ca obiect în copilărie", a suspinat ea. 

Citește și: Arnold Schwarzenegger, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată: "Cineva a spus recent că sunt mai ușor de recunoscut decât președintele"

Pe 12 iulie, Brady chiar a lăudat-o pe Nikolas pentru că a fost sinceră cu mărturia ei și pentru că și-a împărtășit experiența.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI