Close sidebar
Close sidebar

Actorul Ricky Jay a murit! "Nu vom mai vedea vreodată pe cineva atât de apreciat ca el"

Doliu în cinematografie! Actorul Ricky Jay s-a stins din viaţă.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ricky Jay, unul dintre cei mai talentaţi magicieni, a murit la vârsta de 72 de ani, sâmbătă, la Los Angeles, potrivit The Hollywood Reporter. „A fost ca nimeni altul. Nu vom mai vedea vreodată pe cineva atât de apreciat ca el„, a declarat managerul său, Winston Simone.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pe lângă lunga sa carieră de magician a apărut şi în filme precum „Magnolia” (1999) ca narator, „Tomorrow Never Dies” (1997) în rol de terorist cibernetic, şi în „Boogie Nights” (1997). El a apărut de mai multe ori în filmele lui David Mamet: „House of Games”, „Homicide”, „Things Change”, „Spanish Prisoner”, „State and Main”, „Heist”.

A avut numeroase roluri în seriale de televiziune, inclusiv în „The X-Files” şi „Deadwood”.

Jay a oferit consultanţă pentru mai multe filme. Între acestea figurează „Ocean’s Thirteen”, „The Prestige” şi „The Illusionist”. La fel şi pentru „Mission: Impossible – Rogue Nation”.

Jay şi dragostea lui pentru magie au reprezentat subiect de film în 2012, „Deceptive Practice: The Mysteries and Mentors of Ricky Jay”.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI