Close sidebar
Close sidebar

Actrita Aimee Iacobescu a ajuns sa traiasca in saracie lucie: "Imi permit sa cumpar doua mere pe saptamana”

Actrita Aimee Iacobescu duce o viata grea dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Ajunsa la aproape 71 de ani, cunoscuta actrita a dezvaluit ca are mari probleme financiare si ca se descurca din ce in ce mai greu.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pensia si ajutorul de la UNITER ii acopera cu greu costul medicamentelor. Intr-un interviu pentru ziarulring.ro, Aimee Iacobescu a declarat ca ii mai raman cam 200 de lei.

A povestit ca a avut o masa saracacioasa de Paste, reusind sa cumpere cozonac, pasca, putina carne de miel si cateva oua.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Pe masa... am pus din putinul pe care l-am avut. Banii se duc pe medicamente, asa ca am cheltuit pentru mine si mama aproape 200 de lei sa luam putina carne de miel, oua, cozonac si pasca.

Norocul meu este ca nu prea am voie sa mananc carne si nici nu imi place in mod deosebit. Ar trebui sa mananc in schimb anumite fructe... Imi permit sa cumpar doua mere pe saptamana. Dar m-am invatat, mancarea este singura la care pot face economie. La medicamente si la facturi... chiar nu am cum”, a declarat ea.

Boala crunta cu care se lupta o obliga sa stea mai mlt in pat: „De Paste am petrecut ca in fiecare zi...

N-am putut iesi din casa nici macar pana la biserica pentru ca, din cauza citostaticelor, nu reusesc sa-mi mentin echilibrul si sa merg. A venit un cunoscut in Noaptea de Inviere sa-mi aduca lumina si Paste”.

Intr-un alt interviu, actrita declara ca tratamentul lunar costa 3.000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI