Close sidebar
Close sidebar

Actrita Edith Gonzalez, diagnosticata cu cancer, a transmis un mesaj emotionat: "Moarte, asteapta-ma..."

Actrita Edith Gonzales, cunoscuta publicului roman gratie telenovelei "Salome", se lupta de cativa ani cu cancerul. Recent, a transmis un mesaj extrem de trist.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost diagnosticata cu cancer de col uterin anul trecut, dupa ce a simtit dureri puternice in zona abdominala. De atunci, celebra actrita se lupta cu aceasta boala, pe care vrea sa o invinga.

„Sunt femeie, fiica, sora, cetateana, mexicana si fiinta universala. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor si a tuturor femeilor din generatie in generatie care traiesc in mine, si prin mine. Sunt libera si sclava precum ele, precum noi toti. Noi, femeile, suntem niste aventuriere: am studiat, am dansat, am ras cu pofta si am iubit. Si avem responsabilitatea de a le spune si celor ce vin ca merita sa traiesti din plin. Avem o singura viata si deci o singura sansa sa stralucim. Va vorbesc din proprie experienta, iar eu, ca persoana ce nu a fost niciodata punctuala, nu am de gand sa ajung la timp nici la cel din urma strigat.

Imi pare rau, dar mai am multe lupte de dus, multe zambete de impartit, multa arta de admirat. Asa ca, Moarte, asaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere”, a scris aceasta, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Celebra actria este extrem de cunocuta si in Romania, dupa ce venit si in tara noastra, in 2007, la invitatia unui post TV. Tot atunci, a filmat cateva scene alaturi de actori romani intr-un serial celebru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI