O descoperire șocantă a avut loc în Borno, provincia Brescia pe data de 20 martie. Poliția italiană a fost informată despre trupul unei femei, tranșat în 15 bucăți, pus în patru saci negri și abandonat printre mărăcini, la granița cu Bergamo. Un simplu trecător a dat de trupul femeii și a anunțat imediat autoritățile.

Citeste si: VIDEO| Ucisă de soț sub ochii copiilor

Era vorba despre Carol Maltesi, cunoscută sub numele de scenă Charlotte Angie, în vârstă de doar 26 de ani. Femeia dispăruse de mai mult timp și nimeni nu știa nimic de ea. Din luna ianuarie, ea nu a mai dat niciun semn de viață. Se pare că tot în ianuarie a avut loc și crima. Ucigașul tinerei, Davide Fontana în vârstă de 43 de ani, s-a prezentt de bună-voie la poliție și a recunoscut crima comisă.

Ucigașul este chiar vechinul

Individul este angajat la bancă și a declarat că această crimă a avut loc în ianuarie. Inițial, Davide a ținut trupul victimei în frigider, după care a decis să o tranșeze și să îi arunce trupul. Locul unde a ales să o arunce era bine cunoscut de către bărbat pentru că mai fusese acolo de câteva ori. Acum, Davide Fontana este acuzat acum de ucidere voluntară calificată, distrugere și ascundere a unui cadavru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant. Trupul unei femei de 40 de ani a fost găsit în frigider

Ca să o identifice pe tânără, anchetatorii au utilizat imagini cu șapte din cele 11 tatuaje care au fost găsite de medicul legist pe bucățile de trup ale tinerei. Charlotte Angie locuia în Milano și era mama unui copil de șase ani. Nu se mai auzise nimic de ea de multă vreme, ratând și câteva evenimete la care era cap de afiș.

Citeste si: VIDEO| Procurorii de la crimă organizată au dat astăzi buzna în casa unui afacerist acuzat că își spiona fosta soție

Criminalul a transmis că a omorât-o în urmă cu doar câteva luni. Luni, Davide Fontana, vecin cu victima, s-a prezentat la secția de poliție pentru a dat informații despre femeia dispărută. Acesta s-a încurcat în declarații, iar cu ajutorul dovezilor strânse până atunci, anchetatorii au reuşit să îi obţină mărturisirea.

Citeste si: Omul cu mască de fier. Misterul identității a fost elucidat după 350 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si