Close sidebar
Close sidebar

Actualul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara a avut un salariu incredibil cand era bancher! Misu Negritoiu castiga 52000 de euro pe luna ca sef de banca

Fostul ministru Misu Negritoiu castiga intr-o luna cat altii intr-o viata pe vremea cand era sef al unui cunoscut grup bancar.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In prezent sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu (66 de ani) a fost deputat si ministru al reformei in guvernul Vacaroiu, dar in 1997 a decis sa paraseasca lumea politica si sa intre in domeniul bancar, devenind managerul unei cunoscute banci din Romania. In 2014, de la 1 mai, Negritoiu a parasit jobul sau de la banca, acceptand functia de sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), acolo unde activeaza si in prezent. Daca pentru slujba de la ASF, Negritoiu incaseaza lunar 51618 lei, circa 11500 de euro, slujba la banca ramane cea mai bine platita din cariera fostului politician.

Angajat acolo pana la finele lunii aprilie 2014, Negritoiu a incasat lunar 235.000 de lei, circa 52000 de euro, avand multe alte beneficii ca manager al uneia dintre cele mai cunoscute institutii de acest gen din tara.
In declaratia de avere a lui Negritoiu mai apar doua terenuri, patru case, depozite de zeci de mii de euro si de lei, dar si plasamente financiare de 170.000 de lei, 200.000 de euro si 123.000 de dolari.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI