Close sidebar
Close sidebar

Acuzații grave la Puterea Dragostei! Adevărul despre escapadele amoroase ale băieților! Bogdan Mocanu răspunde: "Aveam voie și cu 100 de femei dacă suntem capabili"

Raffa și Hamude, foștii concurenți de la Puterea Dragostei, au fost invitații Corneliei Ionescu în studioul WOWbiz.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceștia au oferit detalii picante din competiție, însă au reușit să-i supere și pe foștii colegi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: IMAGINI REVOLTĂTOARE! O femeie s-a filmat în timp ce îşi lovea fetiţa: "Uite ce îi fac pentru că nu o iubesc"

Hamude și Raffa au vorbit despre faptul că anumiți concurenți petreceau cu fetele în camera de hotel, moment în care Bogdan Mocanu a reacționat.

Bogdan Mocanu a reacționat în urma declarațiilor celor doi

Bogdan Mocanu a postat mai multe mesaje în timpul live-ului de pe Puterea Dragostei, prin care se apăra.

"Aveam voie să fim vizitați de 100 de femei atata timp cât suntem capabili", a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Declarația emoționanta a Andreei Mantea, înainte de Finala ”Puterea Dragostei”: ”Pentru asta iti trebuie curaj...”

Citeste si: Mocanu a spus totul despre iubirile sale de la Puterea Dragostei! Se împacă sau nu cu Roxana?! A dezvăluit și dacă revine în sezonul 2 al show-ului

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, ipostaze incitante alături de Mary! Cum au fost surprinși cei doi

Deranjat de atitudinea foștilor concurenți, Mocanu le-a adus și o serie de acuze.

"Mai grav este să mergi la hotel cu alte concurente. Nu Raffa?", a mai comentat Bogdan. Vezi în video de mai jos declarațiile făcute de Hamude și Raffa. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI