Bogdan Mocanu a avut un dialog cu un prieten imaginar în emisiunea de astăzi a show-ului Puterea Dragostei. A dezvăluit totul în acest dialog imaginar, inclusiv despre iubirile lui din show, Roxana și Ana, și despre o posibilă întoarcere în sezonul 2 al show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D. 

"Nu, nu mă împac cu Roxana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

E-acasă Ana, mai vorbim, vorbim zilnic. S-a vopsit blondă, îi stă bine.

Nu știu, cu oamenii ăștia mă înțeleg tare bine cu ei, mă înțeleg cu toți. Nu pot să cred că se termină emisiunea.

Dacă aș vrea să vin în sezonul 2? Nu știu dacă să mă întorc în sezonul 2, o să-mi fie dor de oamenii de aici, de experiență în sine, dar ca să vii în sezonul 2 îți trebuie și să vii lângă cineva. Și eu dacă mă duc acasă și simt că am găsit pe cineva nu are rost să mă întorc. Doar așa, să stau pe mâncarea oamenilor ăștia nu e ok.

Cum au făcut-o mulți din casă de-a lungul timpului. 

(...) Simina cu Jador dacă se împacă? M-am gândit foarte mult la asta. Eu cred că n-o să se împace, Merită, serios?! A îndurat așa mult doar ca să aibă șansa să fie rănit din nou? Dacă el consideră că e fericit lângă ea ar trebui să se împace, dar nu știu dacă merită...", a spus Bogdan Mocanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si