Close sidebar
Close sidebar

Adevarul despre bataia incasata de Jandarmerita Stefania in Piata Victoriei! La o luna s-a aflat tot! “A alunecat pe o sticla”

Tanara Stefania Nistor a trait cele mai negre momente din viata ei

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Jandarmerita Stefania Nistor nu va uita multa vreme ce s-a intamplat in august, la mitingul din Piata Victoriei! Tanara, in varsta de 23 de ani, a fost batuta atunci cu bestialitate de un grup de protestari dupa o ambuscada produsa langa un fast-food.

La o luna de la incidente, s-a aflat in sfarsit ce s-a intamplat in locul groazei si cum de a ajuns femeia sa fie singura in fata oamenilor recalcitranti.

Surse de la fata locului sustin ca Jandarmerita Stefania se afla initial intr-o unitate compacta, numai ca, dupa problemele iscate in fata restaurantului din Piata Victoriei, totul s-a transformat intr-un cosmar!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Jandarmerita Stefania a fost batuta crunt! Tanara a alunecat pe o sticla in Piata Victoriei "Nu a mai putut sta in dispozitiv"

“S-a aruncat cu multe pietre in fast-food, iar geamurile au fost sparte cu scaunele aflate pe terasa. In mod normal, s-au produs niste pagube incredibile acolo, mai ales ca toate produsele alimentare si sticlele erau pe jos, distruse. Mizeria a ajuns si in strada, iar politista, din nefericire, a calcat pe o sticla, moment in care s-a dezechlilibrat si a cazut. In mod firesc, nu a mai putut sta in dispozitiv si imediat a fost atacata de protestatari.

Noroc ca a mai ramas un coleg de a Jandarmerie in spate si a fost ajutata de el si de inca un cetatean, altfel, cine stie ce nenorocire s-ar fi produs”, au dezvaluit persoane prezenta la bataie.

Dupa incidente, Stefania a acuzat dureri cervicale si imediat a fost transportata la Spitalul Floreasca, acolo unde a primit si ingrijirile medicale de urgenta! Initial, s-a crezut ca are fracturi la nivel cervical, insa, din fericire, situatia nu a fost atat de grava si ea a scapat doar cu urmele loviturilor primite in

ceafa!

Pe de alta parte, in ciuda faptului ca nu prezenta probleme de alt gen, jandarmerita a ramas la clinica bucuresteana. “Doctorii au hotarat sa o mai tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie”, au spus surse apropiate! Mai mult, decizia a de a fi supravegheata a fost luata, sustin aceleasi persoane, si dintr-un alt motiv. Tanara politista ar fi trecut prin clipe de cosmar in acea seara! Jandarmerita Stefania i-a socat pe medici in momentul in care a fost internata! “ Avea halucinatii, se comporta ciudat, spunea ca retraieste momentele in care o bateau protestatarii nervosi”, au povestit persoane din preajma ei!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI