Close sidebar
Close sidebar

Când au loc, de fapt, admiterile pentru Școala de Poliție Câmpina. Pe site-ul oficial nu există nicio informație

Când au loc, de fapt, admiterile pentru Școala de Poliție Câmpina. Cum pe site-ul oficial al instituției nu au apărut încă informații despre Admiterea 2021,

Razvan Ilie,

Admitere Școala de Poliție Câmpina - tot ce trebuie să știi dacă vrei să ajungi agent de poliție

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când au loc, de fapt, admiterile pentru Școala de Poliție Câmpina. Prin HG 327/2020 au fost alocate 2403 locuri pentru școlarizare în școlile de agenți de poliție și poliție de frontieră, respectiv jandarmi și pompieri pentru admitere în anul 2021.

Ministerul Afacerilor Interne nu a comunicat momentan datele de efectuare a admiterii 2021 în școlile de agenți de poliție. Cele mai noi informații oficiale despre Admiterea Câmpina 2021 pot fi aflate aici.

Citeste si: Angajaţii din învăţământ ar putea fi prioritari la vaccinarea anti-COVID-19

Admitere Școala de Poliție Câmpina 2021. Când a avut loc examenul anul trecut

Care a fost Graficul desfăşurării concursului de admitere sesiunea ianuarie 2020 la Școala de Poliție Câmpina: înscrierea candidaților și eliberarea legitimațiilor de concurs s-au făcut pe data de 10 ianuarie

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Instruirea candidaților în vederea concursului de admitere la Școala de Agenți de Poliție Câmpina s-a făcut pe data de 11 ianuarie 2020.

Evaluarea aptitudinilor fizice ale candidaților la Școala de Poliție Câmpina s-a făcut anul trecut între 12 și 17 ianuarie. 

În data de 18 ianuarie 2020, candidaţii au făcut recunoașterea sălilor de concurs în care urau să susţină proba de verificare a cunoştinţelor teoretice, iar proba în sine de concurs a avut loc a doua zi, pe 19 ianuarie.

Afişarea rezultatelor a avut loc în zilele de 19-20 ianuarie, Depunerea contestaţiilor s-a făcut în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor, iar Afișarea rezultatelor finale  a avut loc în data de 23 ianuarie 2020.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI