Un alt atac înfiorător bagă spaimă în România. Vă avertizăm, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional. Marţi seară, în judeţul Teleorman, un adolescent a fost înjunghiat de un alt băiat minor. Victima a fost transferată de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Clinic de Copii  "Grigore Alexandrescu"  din Capitală, conform Observator.

Atacatorii băiatului, în libertate

Din fericire, adolescentul este în stare stabilă, însă rămâne internat pe secţia de Terapie Intensivă, din cauza faptului că un plămân i-a fost perforat în urma atacului înfiorător.

Adolescentul era la plimbare cu un prieten, când din senin, asupra lor s-au năpustit alţi doi tineri, iar unul a scos un cuţit. Atacatorii băiatului sunt acum în libertate, chiar dacă ieri dimineaţă au fost duşi la declaraţii.

Citește și: Familia băiatului înjunghiat în Grădina Botanică cere ajutorul oamenilor pentru sânge

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Marți, 27 iunie, un băiat de 17 ani a înjunghiat un tânăr de 19 ani şi o adolescentă de 14 ani, în Grădina Botanică din Craiova. Fata de 14 ani a murit, iar băiatul care o însoţea se află în stare gravă în spital, prognosticul medicilor fiind rezervat. După atac, autorul - care ar fi elev la liceul militar - a fugit, dar a fost prins şi imobilizat de poliţişti. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz

"În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitării, în ambulanță SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență", au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Citește și: Bărbatul din Roman care și-a agresat soția și sechestrat copiii a fost arestat preventiv. Oamenii legii au reușit să spargă ușa după jumătate de oră: „Au bătut vreo zece minute cu picioarele”

Ministerul Afacerilor Interne a transmis condoleanțe familiei îndoliate, după ce fata de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova, a murit.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis condoleanțe familiei îndoliate, după ce fata de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova, a murit.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ministerul Afacerilor Interne a transmis condoleanțe  familiei îndoliate, după ce fata de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova, a murit.

"Ministerul Afacerilor Interne transmite condoleanțe familei îndoliate, în urma tragicului eveniment, de astăzi, din județul Dolj. În acestă după-amiază, în jurul orei 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate, de urgență efectivele de poliție, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale.

În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment", a transmis MAI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si