Fostul politician şi om de afaceri Dumitru Puzdrea, în vârstă de 81 de ani, a fost găsit mort în casă de către soția sa.

Potrivit unor surse judiciare, Dumitru Puzdrea avea probleme medicale anterioare, însă acum ar fi suferit lovituri la cap și avea excoriații pe brațul stâng.

Citește și: Un celebru milionar român a murit la Sinaia, după ce a comis o greșeală incredibilă

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, iar în prezent criminaliștii fac verificări la vila milionarului bucureștean.

Ce a transmis Poliția Capitalei

„La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 1, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția Capitalei.

A fost deschis dosar de moarte suspectă

În jurul orei 8.00 soţia fostului parlamentar a sunat la 112 şi a spus că şi-a găsit soţul decedat, afirmă surse din anchetă, citate de News.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La faţa locului au ajuns o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Secţiei 2 Poliţie.

Citește și: Destin frânt pentru Antoneta, românca de 36 de ani înjunghiată mortal în magazinul din Olanda unde lucra

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. 

Cine a fost milionarul Dumitru Puzdrea

Dumitru Puzdrea s-a născut pe 17 octombrie 1942 în comuna Turburea, județul Gorj. Acesta a fost deputat de Neamț între anii 2000 și 2008 din partea Partidului România Mare (PRM) și ulterior a Partidului Național Liberal (PNL).

De asemenea, fostul deputat a fost implicat în celebrul scandal "Flora" în anii 2000, fiind vorba de construirea unui complex comercial aproape de casa Presei Libere din București, teren care aparținea Primăriei.

În dosarul respectiv, apărea și numele fostului președinte Traian Băsescu, care era acuzat de retrocedarea ilegală a terenului în perioada cât a fost primar general al Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si