Close sidebar
Close sidebar

Adrian din Casa Iubirii și-ar dori o relație cu Larisa. Ce are aceasta în comun cu fosta lui iubită

Adrian s-a gândit la fetele din casă și s-a reorientat către Larisa, după ce relația cu Bianca ar fi eșuat.

Diana Puiu,

Adrian din Casa Iubirii și-ar dori o relație Cu Larisa. Ce are aceasta în comun cu fosta lui iubită

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Larisa este una dintre concurentele pe care ar fi pus ochii Adrian, asta după ce relația cu Bianca nu a mers. Chiar dacă el s-a apropiat de Kinga, fostul concurent spune că nu s-a simțit atras de ea deoarece nu este genul lui de femeie, dar i-a plăcut că a găsit în ea o prietenă.

Citeste si: Discuții aprinse au loc în Casa Iubirii. Larisa e foc și pară

"De Larisa mi-a plăcut foarte mult, am simțit-o cu un suflet bun și genul de om care în care poți avea încredere, te poți baza. Cumva, eu am zis la un moment dat că îmi place de ea, dar a intrat Bianca și ea s-a îndreptat spre Ionut și s-a dus totul așa. De aia nu s-a concretizat nimic.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Alexandra sare la gâtul lui Radu după idila cu Xenia. Noi tensiuni în Casa Iubirii: "Vezi să nu rămâi strâmb"

Și ea și Kinga m-au îmbrățișat într-un mod prietenește. Ea a știut și nu s-a întâmplat nimic din cauza conjuncturii.

Nu stiu daca m-aș întâlni daca ar ieși din Casa. Acum o văd din punct de vedere prietenește. Eu am fost prieten cu Ionut. Eu cred că este că mine, îi place să ofere afecțiune.", spune fostul concurent.

Adrian a mai dezvăluit că o plăcea foarte mult și pe Alexandra, dar doar în Casa Iubirii, din cauza vârstei, acesta nevrând să investească timp în relație.

Citeste si: Adrian, declarații surprinzătoare după ce a părăsit ”Casa Iubirii”. Cu cine și-ar fi dorit cu adevărat o relație

"De Xenia mi-a plăcut mult, m-a atras fizic. Îmi plac persoanele de genul ei. Cât o privește pe Maria, Adrian și-a motivat și votul către ea deoarece că și restul băieților nu și-a dorit să o mai vadă plângând și suferind în emisiune."

, mai spune acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI