Jumătate din luna martie, România nu a avut stare de urgență. Criza s-a manifestat treptat în primele zile ale lui martie și a crescut apoi în fiecare zi până la sfârșitul lunii. “Inflația nu a crescut și nici nu a scăzut față de luna februarie. Februarie a fost prima lună, după 2 ani și 5 luni, în care am avut o inflație pe 12 luni nu la nivelul pe care ni-l dorim, dar aproape de nivelul pe care ni-l dorim.

Am obținut iar o inflație de 3%, după 2 ani și 5 luni de șoc puternic al inflației, care a tulburat societatea românească.

Citeste si: Ministrul Economiei: „A scăzut economia, iar cel mai afectat domeniu este...”

“Se pare că vom avea recesiune” Adrian Vasilescu a subliniat că acum inflația nu mai este un fenomen normal, ci un fenomen în criză, pentru că, prin măsurile luate prin ordonanțe militare, în martie s-au închis magazine de bunuri nealimentare. De aceea, după inflația din martie, nu poate fi trasă o concluzie, ci trebuie așteptate cifrele din aprilie, care vor veni în luna mai.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: ONU: Pandemia ar putea amenința furnizarea de alimente la nivel mondial

Citeste si: O avocată din Prahova a murit la spital în timp ce aștepta rezultatul pentru coronavirus

Citește continuarea pe: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si