Firmele de curierat 

Firmele de curierat au fost atat de solicitate in aceasta perioada incat a fost nevoie de o infuzie de noi angajati in acest camp al muncii. Nu ne referim aici doar la ocazionalele comenzi pentru mancare ce au crescut odata cu restrictionarea accesului in restaurante, ci si la nenumaratele magazine care au continuat sa aiba vanzari impresionante in online. Cele mai mari vanzari s-a inregistrat in domeniul hainelor, aparatelor electrocasnice si accesoriilor pentru sport la domiciliu.

Desigur, toate acestea trebuiau transportate de catre cineva. 

In anumite situatii oamenii si-au facut pana si cumparaturile zilnice de la alimentara pe internet, fapt care a crescut cererea in mod exponential. Firmele de curierat au facut cu siguranta profit in ultima vreme, chiar daca a fost nevoie sa-si adapteze activitatea si sa respecte masuri de siguranta stricte.

Magazinele cu profil sportiv 

Evident, aici vom discuta doar despre firmele care si-au mutat foarte repede activitatea in online. Cresterea in acest sector a fost spectaculoasa datorita interdictiei de a iesi din casa, dar nu numai. Oamenii de toate varstele s-au trezit fortati sa-si schimbe stilul de a face sport pentru a se adapta la noile conditii. Astfel, cererea pentru biciclete stationare a crescut in mod fantastic. Si nu doar atat, o multime de greutati, saci de box si diverse alte aparate sau chiar accesorii vestimentare potrivite pentru miscarea acasa au fost achizitionate. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Mai mult decat atat, din momentul in care oamenii au putut din nou sa iasa din casa, au optat pentru solutii de transport care sa respecte distantarea sociala.

Asadar, au revenit la mersul pe bicicleta, cererea pentru acestea crescand dramatic. Acest trend va continua cel mai probabil si in viitor. 

Industria de videochat 

Desi industria de videochat cu siguranta nu o ducea rau nici inainte, si in cazul acesteia s-a inregistrat o crestere semnificativa pe perioada pandemiei. Oamenii, si asa instrainati din cauza stilului de viata mereu ocupat si lipsit de conexiuni reale din ce in ce mai des, s-au gasit in situatia de a pierde si putina interactiune de care se bucurau la birou sau in cadrul iesirilor din oras. Baza solida de utilizatori ai platformelor de videochat a crescut simtitor pe masura ce mult mai multi oameni au descoperit beneficiile discutiilor cu modelele de videochat. 

Spre deosebire de ceea ce crede opinia publica, activitatea de videochat nu ofera doar nuditate si fantezii erotice, ci si experiente de comunicare, modelele purtandu-se de multe ori ca adevarati psihologi care discuta probleme de viata. Tot mai multe studiouri din Bucuresti cauta angajate, unul dintre cele mai prestigiaose fiind si studioul de videochat Rich Girls Studio. Doar din nume ar fi normal sa-ti faci o idee in ceea ce priveste castigurile, nu-i asa? 

Aceasta criza a afectat societatea si mediul de afaceri in moduri foarte diferite si cu adevarat puternice. Dar, schimbarea este esentiala in orice aspect al vietii. Cu putina ingeniozitate si disponibilitate la schimbare, aceste afaceri nu doar ca au continuat sa existe, ci s-au si dezvoltat! 

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si