Close sidebar
Close sidebar

Agentia de Casting, scena pe care incepe orice poveste

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noi, oamenii, suntem actori pe marea scena a vietii. Zi de zi ne jucam rolul cât de bine putem, straduindu-ne sa atragem toate privirile asupra noastra. Facem acest lucru cu placere, fiindca suntem incântati sa fim admirati. 
 
Viata este scena principala. Pe ea jucam in fiecare zi. Insa, fiindca avem talent ni se ofera sansa sa urcam si pe alte scene pentru a ne face remarcati. Una dintre aceste scene este Agentia de Casting. Pe aceasta scena incepe orice poveste. 
 
Odata urcati pe ea, avem sansa de a ne face remarcati datorita rolurilor diverse pe care le putem interpreta. Din acest moment viata noastra se poate schimba radical. 
 
Toate acestea se pot intâmpla datorita Agentiei de Casting, care face ca totul sa fie posibil.
Cum de totul pe aceasta scena poate deveni posibil
 
Agentia de Casting nu este doar o simpla scena, este un univers in care o echipa de oameni profesionisti, creativi si cu spirit de echipa, lucreaza de zor pentru ca toti cei care se inscriu in baza de date a agentiei, sa-si poata schimba viata in bine. 
 
La Agentia de Casting totul este posibil, deoarece echipa are cu ce indeplini visele oamenilor talentati.
Cei de la AgentiadeCasting.ro au baza de date, dorinta de evolutie si prospetime. si asta nu e tot. Cine paseste pragul agentiei va gasi aici orice tip de persoane si personaje: bebelusi, copii, tineri, persoane de vârsta a doua si a treia. Chiar si Mos Craciun isi face simtita prezenta daca este strigat la apel. 
 
De asemenea, doritorii pot gasi figuratie simpla au speciala, actori, cascadori, modele, sportivi, barbosi, rockeri, punkeri, tenori, trubaduri, animale, masini, biciclete, role, bucatari etc.
in acest hipermarket de tipologii se gaseste orice. 
 
Pe aceasta scena, respectul, corectitudinea, rigoarea, operativitatea sunt principii de care fiecare membru al echipei tine cont. Fiecare persoana care urca pe aceasta scena are, de asemenea, parte de respectul cuvenit, este ajutata in orice problema intâmpina si i se ofera solutii atunci când crede ca nu mai exista nicio solutie. 
 
Povestea  poate incepe incet cu figuratie simpla, poate continua putin mai alert cu figuratie speciala, poate deveni profunda atunci cand ne decidem sa aratam cat de buni actori
suntem, se poate transforma intr-una atractiva atunci luam decizia de a deveni modele, poate fi palpitanta când acceptam sa raspundem provocarilor si sa devenim cascadori, poate fi minunata când permitem celorlalti sa ne rasplateasca pentru performantele noastre sau ii incântam pe ceilalti cu vocea noastra.  
 
Povestea noastra poate incepe cum dorim, chiar si cu lacrimi in ochi când ne privim copiii cum isi pun in valoare talentul actoricesc. Viata este plina de surprize, Agentia de Casting este una dintre ele. 
 
Daca ne plac surprizele, tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne inscriem in baza de date a agentiei. Iar echipa ei va lucra pentru noi si ne va ajuta sa facem lucruri frumoase si sa fim
remunerati pentru asta. Important este sa ne facem curaj, caci nu va fi greu sa ne jucam rolurile care ni se ofera. 
 
Daca suntem spontani, avem un aspect fizic placut si ne-ar placea sa aparem in filme sau in reclame, atunci figuratia simpla este exact biletul de intrare de care avem nevoie. in cazul figuratiei simple nu vom avea replici de spus, prezenta noastra fizica va fi suficienta.
in cazul figuratiei simple, lucrurile se schimba. Acum avem posibilitatea sa ne punem in valoare abilitatile actoricesti ascunse. Vom fi persoanele din spatele actorului. Nu vom avea multe replici de spus, dar important este sa le facem sa conteze.
 
Pe scena toti actorii au pornit de la roluri mici. Din momentul in care au aratat ce sunt in stare sa faca, au devenit cunoscuti. Afisându-ne talentul si noi avem sansa de a ne face cunoscuti. 
in fiecare dintre noi exista un talent ascuns, dar si dorinta de a raspunde unor provocari mai mari sau mai mici. Viata insasi este o provocare. Daca suntem pregatiti sa facem fata provocarii, nu trebuie decât sa aplicam pentru jobul de cascadori. Exista multe persoane care au nevoie de abilitatile noastre.
 
De asemenea, exista si persoane care au nevoie de un mix perfect de calitati: aspect, expresivitate, fizic, zâmbet, mers si atitudine. Daca il avem putem câstiga celebritate si bani devenind modele. Vom avea aparitii in filme, reclame, evenimente etc.
 
Viata este minunata atunci când ii stergem lacrimile cu muzica pe care o cântam din suflet. Muzica poate face multi oameni fericiti. Pasiunea noastra pentru muzica ne poate ajuta sa aparem in reclame, filme etc. 
 
Totul la Agentia de Casting este posibil, chiar si sa fim rasplatiti pentru performantele noastre sportive sau sa ne admiram copiii care au pot aparea in reclame, filme etc. Povestea poate incepe chiar acum intrând pe agentiadecasting.ro. 
 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI