Patriarhia Romana scoatre bani frumosi de pe urma agentiei de turism pe care o are din 2007, specializata in organizarea de pelerinaje la lacasele de cult din tara si din Israel, Palestina, Grecia, Turcia sau Iordania. Basilica Travel a fost infiintata cu binecuvantarea Patriarhului Daniel, iar Preafericitul s-a ocupat si de sfintirea autocarelor, gest care e posibil sa fi adus si norocul in afaceri.

Daca in primii ani, agentia de turism a Patriarhiei a adus profituri minime, de ordinul miilor de lei, in ultima vreme Basilica Travel a adus castiguri bunicele.
Astfel, profitul a  fost de 179.332 de lei in 2012, de 613.624 de lei in 2014, pentru ca ultimele date de la Ministerul de Finante sa arate un castig de 1.822.149 lei, adica  aproximativ 400.000 de euro, de trei ori mai mare decat cel inregistrat cu un an inainte!



Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si