Ai fructe acasa si nu stii ce sa faci cu ele? Prepara tortul deliciu, care nu are nevoie de coacere
Ai fructe coapte acasa si nu stii ce sa faci cu ele? Prepara un tort absolut delicios, care nu are nevoie de coacere si se face foarte usor. Poti inlocui capsunele cu orice fruct ai in casa.
Uite ce ingrediente ai nevoie:
Pentru blat
300 g biscuiti
50 g zahar
6  linguri unt
1 praf de sare
1 praf scortisoara
Pentru umplutura
300 g capsuni, feliate
500 g crema de brânza
50 g zahar tos
50 g zahar pudra
100 ml smântâna grasa
1 lingurita esenta de vanilie
Cum se prepara tort de capsuni, fara coacere

Macini biscuitii si ii amesteci cu untul topit, zaharul, sarea si scortisoara. Tapetezi o forma de tort cu acest blat si presezi usor. Dai blatul la rece o ora. Pasezi jumatate din cantitatea de capsuni si le strecori prin tifon pentru a îndeparta excesul de suc. Mixezi crema de brânza cu zaharul, pui smântâna si esenta de vanilie. Întinzi piureul peste blat si deasupra nivelezi crema de brânza. Decorezi tortul cu capsunile ramase si dai la rece.

 

 

 

Poti inlocui capsunele cu orice fruct ai in casa, spre exemplu: fructe de padure.

Uite ce ingrediente ai nevoie:

Pentru blat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

300 g biscuiti5

0 g zahar

6  linguri unt

1 praf de sare

1 praf scortisoara

Pentru umplutura

300 g capsuni, feliate5

00 g crema de brânza

50 g zahar tos50 g zahar pudra

100 ml smântâna grasa1 lingurita esenta de vanilie

Cum se prepara tort de capsuni, fara coacere

Macini biscuitii si ii amesteci cu untul topit, zaharul, sarea si scortisoara. Tapetezi o forma de tort cu acest blat si presezi usor. Dai blatul la rece o ora. Pasezi jumatate din cantitatea de capsuni si le strecori prin tifon pentru a îndeparta excesul de suc. Mixezi crema de brânza cu zaharul, pui smântâna si esenta de vanilie. Întinzi piureul peste blat si deasupra nivelezi crema de brânza. Decorezi tortul cu capsunile ramase si dai la rece.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si