Un nou puzzle IQ, inspirat de dragostea pentru animale, este cea mai recentă provocare care le pune internauților abilitățile de observație la încercare.

Citește și: Doar geniile rezolvă în maxim 10 secunde acest test. Poți să găsești oaia ascunsă printre clonele lui Moș Crăciun?

Test IQ rapid. Poți să vezi pisica ascunsă printre cățelușii din iluzia optică de mai jos?

Testul a fost realizat de o companie cu sediul în Marea Britanie care este specializată în produse pentru proprietarii de animale de companie.

Test IQ. Poți să găsești pisica în iluzia optică de mai jos?

Ei au fost inspirați să creeze această iluzie optică după o colaborare cu experții în psihologie comportamentală de la un institut din UK.

Dacă petele îndrăznețe ale dalmațienilor sunt ușor de observat, nu la fel stau lucrurile cu alte rase de câini din puzzle.

Dar cel mai greu de remarcat este pisica din imaginea de mai jos, potrivit The Sun.

Doar cei cu o vedere de uliu și cu o capacitate de observare ieșită din comun reușesc să găsească felina în 24 de secunde sau mai puțin.

Poți găsi pisica mai repede decât oricine altcineva? Ai 20 de secunde la dispoziție:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ai un IQ peste medie dacă găsești pisica dintre căței în maxim 20 de secunde

Ai un IQ peste medie dacă găsești pisica dintre căței în maxim 20 de secunde

Câinii de rase diferite au fost ilustrați cu expresii faciale diferite, toate adorabile, însă care au și rolul de a îți distrage atenția și a te face să pierzi secunde prețioase.

Odată ce credeți că ați rezolvat provocarea, mergeți la soluția de mai jos pentru a vă verifica răspunsul.

Iluziile optice ne ascut puterea de concentrare

Potrivit experților, iluziile optice ne pot ajuta să ne îmbunătățim abilitățile de rezolvare a problemelor și să dezvoltăm gândirea "out of box".

Iluziile optice sunt considerate una dintre cele mai simple modalități prin care se poate măsura inteligența cuiva.

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă găsești pisicile ascunse între pinguini. Iluzia optică pe care psihologii o includ în testul de inteligență

Testele de acest fel sunt excelente pentru a stimula abilitățile cognitive, dar și pentru a stimula creierul să gândească creativ.

Soluția testului IQ

Iată mai jos rezolvarea acestui puzzle optic, locul exact unde se ascundea pisica.

Ai un IQ peste medie dacă găsești pisica dintre căței în maxim 20 de secunde

Soluția testului IQ: pisica se ascunde la vedere

[Sursa foto: The Sun]

Alte teste IQ captivante

Iluziile optice au o dublă funcție, oferind atât divertisment, cât și o fereastră de acces la abilitățile mentale și chiar la caracterul cuiva.

Referitor la testarea indicelui de inteligență, diferența este făcută cel mai adesea de timpul pus la dispoziție de experți.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu toții putem găsi răspunsul corect până la urmă, dar e important cât de ușor navigăm cu mintea prin interiorul problemei.

Încercați aceste iluzii optice de mai jos. Sunt modalități perfecte de a-ți întineri mintea.

Citește și:  Ai un IQ remarcabil dacă găsești numărul diferit în iluzia optică de mai jos- FOTO

Citește și:  Ai un IQ peste medie dacă poți găsi un hipopotam ascuns între roboți

Citește și:  Ai un IQ peste medie dacă vezi mingea ascunsă în imaginea de mai jos. Cel mai recent puzzle i-a pus la încercare pe mulți oameni pe internet

Citește și:  Iluzie optică dificilă. Doar 2% dintre oameni pot vedea mingea de golf în 30 de secunde


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si